Smart Hračiek pre Mačky Automatické Rolling Loptu Elektrické Mačka Interaktívne Hračky pre Mačky Prípravy Samostatne sa pohybujúcich Mačiatko Hračky pre Vnútorné Hranie

€11.32 €5.55

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t323203 Značky: Hračiek Pre Mačky, mačky, mačka, interaktívne cat hračka, elektrické mačka loptu

Elektrické Mačka Loptu Hračka Automatické Koľajových Smart Mačka Interaktívne Hračka pre Mačky Prípravy Samostatne sa pohybujúcich Pet Mačiatko Hračka pre Vnútorné Hrá

【 Špecifikácie výrobku] vyzýva

Farba: Zelená, Ružová.

Veľkosť: priemer 4.3 cm.

Typ: Elektrická Mačka Loptu Hračka, Automatické Koľajových Inteligentné Mačky, Hračky, Interaktívne pre Mačky Školenia, Samostatne sa pohybujúcich Pet Mačiatko Hračka.

Funkcia: Elektrické, Automatické, Interaktívne, Samostatne sa pohybujúce.

【 Funkcie] vyzýva

1. Smart Interaktívne Hračka: Keď mačka lopta je zapnuté, bude automaticky presunúť, pretrepte alebo bounce, priťahuje mačky naháňať a zachytiť to, nie je potrebné ovládať cez aplikáciu.

2. Automatické Prekážkou Vyhýbanie sa Funkcia: S vstavaný inteligentný senzor a automatické prekážkou vyhýbanie systém, Lopta bude spätne seba a pohybovať preč, keď narazí na prekážku, alebo úzkych miest.Takže nie je potrebné sa obávať cat hračka loptu dostať uviazol v rohu.

3. Láskavo Pripomienky: Určené pre mačky, mačiatka a šteniatka, ktoré nie sú vhodné pre dospelých psov.A lopta nie je vodotesný, a to môže byť poškodený psov, ktorí sú agresívne chewers.Okrem toho je vhodný na tvrdé podlahy, nie je veľký na koberce.

【 Poznámka] vyzýva

Tam môže byť 1 ~ 3 cm chyba, pretože ručné meranie.Obrázky môžu mať malé farebné chyby ( Chromatické aberration).Vďaka za vaše porozumenie.

Je To Inteligentné Zariadenie Áno
Hračky Typ Gule
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh mačky
Materiál Silikónové
CN Guangdong
.
Anonymous

Dobre, funguje to. Milujem ho, a tak sa moja mačka. Potrebujete sledovať aj keď. Stratil som ho pod nábytok niekde. LOL Ďakujem. Dobre zabalené a prišiel rýchlo. Vysoko odporúčané predávajúci a produkty.

Hľadať v Obchode

Menu