Prírodný Sisal Kefkou Mäkké Mokré Suchú Pokožku Tela Exfoliačný Masáž Čistenie SPA Masér Nástroj Kúpeľni Vaňa Kefy

€1.72 €1.01

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t325948 Značky:

Stavať bod:

Zdravé materiál: vaňa, čistiaci štetec je vyrobený z vysoko-kvalitné sisal vlákniny a dreva.Obaja sú šetrné k materiálu a nemajú žiadne podráždenie pokožky.Sisal štetiny sú veľmi mäkké a vhodné pre všetky typy pleti, aj pre citlivú pokožku.

Vysoko Kvalitné Štetiny: Mäkká a hustá sisalové vlákno štetiny môžu produkovať bohatá pena.Štetiny sú mäkké, tvrdé a pružné dosť, nie spadnúť alebo sa zlomiť.Môžete vyčistiť a uvoľniť svoje telo doma a užívať si komfortné body spa.

2-v-1 Sprcha Masážna Kefa: Aplikovať kúpeľ mlieko na mokré sprcha štetec a jemne peeling tela, aby to bublina rýchlo.Hrubé sisal dlhé štetiny môžu ľahko odstrániť make-up, odumreté kožné bunky a kožné nečistoty, a hlboko čistí.Kolo TPR štetiny môžu masáž pokožky, podporujú krvný obeh, aby ste sa cítili uvoľnene, zmierniť únavu a stres, a dať si skvelý body spa skúsenosti.

Ručné Vaňa Štetec: kúpeľa kefa s popruhom remienok na ruku je ľahké držať a nebude spadať mimo ľahko.To je čistenie oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie.Prenosná veľkosť, ľahko sa prenáša.Jednoduché, čisté a rýchle suché, opláchnite vodou a zaveste ho vyschnúť.

Telo Umyť Štetec: v Porovnaní s tradičnými ruky a uteráky, telo umyť štetec s super mäkké sisal štetiny môžu čistú pokožku dôkladnejšie.Masírovanie pokožky s štetiny môžu stimulovať krvný obeh a znižujú tukovej hmoty v problémovej oblasti.Tento čistiaci štetec, môže byť použitý ako suché a mokré hlboko čistí pokožku.

Popis:

Názov: kúpanie dreva odreniny kefa

Materiál: drevo, ošípaných vlasy, TPR

Model: Typ 1/2/3/4/5/6

Veľkosti:

Typ 1: 11 cm x 11 cm(4.33 v x 4.33 v)

Typ 2: 10.5 cm x 10.5 cm(4.13 v x 4.13 v)

Typ 3: 12,7 cm x 6,5 cm(5in x 5in)

Typ 4: 12.5 cm x 6,5 cm(4.92 v x 2.56 v)

Typ 5: 37 cm x 7 cm(14.57 v x 2.76 v)

Balenie zoznam

1 x Sprcha kefa

Pôvod Kontinentálna Čína
Feature1 Drevo odreniny kefa
Aplikácia Telo
Produkt Vaňa Štetec/Masáž Kefou
Použitie Čistenie
Druh kefa
Materiál Plastové

Hľadať v Obchode

Menu