Cyklistické Reťazca Skladovanie Oleja Nástroj Poľa Reťazca Čistenie Oleja Splash-Dôkaz Nástroj Agent Široko Používané reťazový Olej Anti-sprej Nástroj

€5.83 €3.85

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t95072 Značky: mazivo, cyklistické reťazca olej, požičovňa reťazový olej, reťaz čistič motocykla, nové v

Cyklistické Reťazca Skladovanie Oleja Nástroj Poľa Reťazca Čistenie Oleja Splash-Dôkaz Nástroj Agent Široko Používané reťazový Olej Anti-sprej Nástroj

Popis:

1,Vysoká Kvalita Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu, naše reťazca čistenie oleja splash-dôkaz nástroj je odolný, robustný a bezpečný pre použitie.Má vysokú hustotu a môže vyriešiť odpadov, znečistenia.

2,Praktický Nástroj: Náš motocykel, bicykel skladovanie oleja toolbox môžete riešiť problém náhodného striekajúcej v procese produkcie ropy, a to je pohodlné a bezpečné držanie.

3,Ubytovať ropného Znečistenia: Naše cyklistické reťazca skladovanie oleja toolbox môžete efektívne prispôsobiť ropné znečistenie a odmietnuť znečistenia.S splash-dôkaz pery, obsahuje kvapaliny pri prenášaní alebo liatím, takže to rýchle a jednoduché na použitie.

4,Veľká Kompatibilita: Naše cyklistické reťazca skladovanie oleja toolbox má 100% zbrusu nový veľkú kvalitu, tak to môže byť všeobecne používa pre bicykle a motocykle.To má veľký kompatibilitu.

5,Dĺžka reťazca splash dôkaz nástroj je asi 25 cm, šírka je cca 15 cm, výška je cca 10 cm.

Naše reťazca čistenie oleja splash-dôkaz nástroj je vyrobený z vysoko kvalitných ABS materiálu, ktorý je odolný, robustný a bezpečný pre použitie.To môže riešiť problém náhodného striekajúcej v procese produkcie ropy.

Špecifikácia:

Názov produktu: Cyklistické Reťazca Skladovanie Oleja Tool Box

Vhodný rozsah: všeobecné účely motocykle a bicykle

Produkt materiál: ABS

Veľkosť produktu: o 26*9.7*15.5 cm/10*3.8*6.1 v

Balenie Zoznam:

splash-dôkaz nástroj*1

alebo

splash-dôkaz nástroj*1+big blue kefa*1

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pôvod Kontinentálna Čína
Certifikácia Žiadne

Hľadať v Obchode

Menu