Chuck kryt Nahradiť pre BOSCH GBH2-20 GBH24 GBH 2-24 2-20 24DSR GBH2-24DSR GBH2-24 Elektrické príklepové vŕtačky elektrické náradie Príslušenstvo

€3.86

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t312406 Značky: bosch gbh2 24 tlačidlo, batéria 20li parkside, bosch stohovateľné toolbox, kufor bosh gbh 2 26dre, bosch profesionálny bicykel, spínač bosch g, bosch vŕtací stroj prenosné, bosch elektrických častí, bosch 18 elektrickú vŕtačku, diely bosch gbh

Upozornenie:

Prosím vždy si porovnajte rozmery náhradný diel s zobrazených

Produkt farba je náhodný

Zodpovednosť a business čas prípravy:

Podľa nášho veľkého objemu objednávok každý deň, potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky.Prosím skontrolujte vaše informácie príjemcu pred objednávky na Turboride.sk.

Doprava:

Po objednávke, je dodávané, logistika informácie budú všeobecne sa zobrazí v priebehu 10 dní.Ak nie je logistika informácie pre viac ako 10 dní, prosím, kontaktujte nás na potvrdenie doručenia balík.

Dodacia lehota balík závisí na medzinárodnej logistiky situáciu a miestnej logistiky situácii v cieľovej krajine.Ak zásielka nebola prijatá po dodacie lehoty uvedené v platforme, prosím kontaktujte nás, alebo sa obráťte na platforme zásielkovej spoločnosti.

Ak chcete vedieť, kde je položka, môžete sledovať ho na nižšie uvedený odkaz:

https://global.cainiao.com/index.htmspm=a311a.7996332.0.0.1c19EJh4EJh46K

https://www.17track.net/zh-cn

Ak chcete s nami spolupracovať, prosím, nechajte nám odkaz.

Naše prevádzkové hodiny sú pondelok-nedeľa 09:00-18:00 Peking čas.Môžete zanechať odkaz v správe centra, kontaktujte nás, odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Staráme sa o našich významných zákazníkov a bude vždy snažiť v našich silách, aby vám pomohol a dúfam, že sa budovať dlhodobý obchodný s vami.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, že sme vám 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás k vašej spokojnosti.

Názov Značky vlehok
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Pôvod Kontinentálna Čína
.
Anonymous

Oprava auta prišiel. Je to OK.

Hľadať v Obchode

Menu