Ženské Boot Podporný Rám Anti-wrinkle Obuvi Podporu Shaper Univerzálny Anti-deformácia Dlhé Topánky Vnútorné Podporu Skladacia

€40.51 €16.20

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t22945 Značky: držiak na topánky, boot skladovanie, boot rack organizátor, Topánky Organizátor

Cena Opis

【Cenu podľa AE činnosti] vyzýva

Vopred prípade, cena: (1) V non-distribúcia scenár, to sa vzťahuje k predajnej cene produktu pred warm-up obdobie (alebo vypuknutí obdobie, ak nie je warm-up obdobie) pre platformu činností (aktivít, ktoré neobsahujú distribúcia scenáre); (2) v distribúcii scenár , ktorý sa vzťahuje k predajnej cene tovaru pred warm-up obdobie distribučné aktivity (alebo vypuknutí obdobie, ak nie je warm-up obdobie).

Vyššie uvedené ceny nezahŕňajú rôzne nákupu kvót, cross-obchod kupóny, červené obálky a iné zľavy vydané na platforme, a neobsahuje úplné zľavy, kupóny, obchod zľavy, obchod členstvo zľavy a členstvo ceny stanovené obchodníkov.Rôzne zľavy, napríklad akcie, cena prepočíta rôzne zľavy podľa iných non-platforme činnosti (vrátane jedného produktu zľavy pre non-určené skupiny stanovené obchodníkov seba, a konečné nastavenia obchodníci majú prednosť).Vyššie uvedené komodity predajná cena sa vzťahuje na uvedené ceny zobrazené na komoditných stránku na tento deň; ak obchodník upravuje predajné ceny viac krát v ten deň, posledný zobrazí predajná cena v ten deň sa má použiť.

[Ceny v rámci non-AE činnosti]

Linajkované cena: týka cien komodít v kontexte obchodníka self-marketingové aktivity, ktoré nie sú rôzne preferenčných aktivít platformy.To môže byť predaja sprievodca cene produktu alebo predajné ceny výrobku, ktorá bola zobrazená pred.Nie je to pôvodná cena a je len orientačný.

Bez podšívky cena: predajná cena výrobku nastaviť obchodníkom na Turboride.sk platformu.Osobitné transakcie zmeny cien podľa rôznych preferenčných aktivít nastaviť obchodníkom, a konečnej ceny na objednávky, zúčtovania stránka preváži.

【Uvoľnenie cena] vyzýva

Sa vzťahuje k predajnej cene produktu nastaviť obchodníkom na Turboride.sk a prekrýva s L členské ceny.Nie je to pôvodná cena a je len orientačný.

*Poznámka:

1. Vyššie uvedený popis je len v prípade scenára porovnanie cien.

2. Čas pred udalosťou je zvyčajne deň predtým, warm-up-obdobie/ohnisko obdobia, ale v dôsledku oneskorenia údajov, cena obstarania čas sa môže zmeniť, a konkrétny čas sa zobrazuje nad a zodpovedajúce ceny komodity majú prednosť.

Názov Značky Famiwarm
Číslo Modelu Ženské Boot Podporný Rám Anti-wrinkle Obuvi Podporu Shaper
Druh Topánky Vešiak
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Plastové

Hľadať v Obchode

Menu