Emisie Skleníkových Obruče Nastaviť Záhradné Skladacie Tkáčske Rod Nastaviť Skleníkových Sadeníc Arch Haly Držiak Záhradné Rastliny Hoop Rásť Tunel Podporu

€23.94 €13.65

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t199731 Značky: emisie skleníkových obruče nastaviť záhradné skladacie tkáčske rod nastaviť, pokrytie, rastlina hrniec, obruče, rastlina kravatu, sadenie pre vonkajšie rastliny

Funkcie:

* Urob si sám Súprave sa Dodáva s 25 vlákniny prút , 17 palcov (cca 43 cm) dlhé, a 20 konektory.Môžete DIY svoj vlastný rast tunela.Môžete použiť klipy na upevnenie skleníkových kryt.

* Len zohnúť: pripojenie určitý počet kovanie s konektora podľa vašich potrieb.Ohýbať a kúzlo sa stane a bránka bude pevne pripojte.Vložte ju do pôdy a každá časť môže byť použité sezónne.

* Materiál: vysoko kvalitné sklenené vlákna, dobrú pružnosť, zelený a zdravý, bez hrdze, anti-oxidačné, môžu byť použité na dlhú dobu.

* Funkcie: Odolné a silné.Určené pre rastlinný kryt, protimrazová ochrana a skleníkov, ktoré poskytuje ideálne prostredie pre rýchle klíčenie a rast mladých rastlín.

* Aplikácia: Riadok kapota záhrada koše sú vhodné pre vnútorné i vonkajšie použitie, vhodná pre terasy, zeleninové záhrady a kvetinové záhony.

Špecifikácia:

Názov: Skleníkových Obruče Set

Materiál: sklenené vlákna,

Vlákno rod veľkosť: 5 mm*43 cm

Vlákno rod množstvo: 25pcs

Farba: biela

5 mm je vhodný pre tyč dĺžky medzi 1,5 m až 2,2 m

Balenie zahrnuté:

25 * Vlákna Rod

20 * Konektor

Poznámka:

1. Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál sklenené vlákna,
.
Anonymous

Položky prijaté

.
Anonymous

Nemal mat, nie je kedy.

Hľadať v Obchode

Menu