Tepelné Hnacie Sporák Ventilátora 5-Blade 6-Blade Krb Ventilátor Denník Drevo Horák Eco Friendly Tichý Ventilátor Domov, Efektívna Distribúcia Tepla

€46.28 €24.07

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t179849 Značky: bielizeň krb, mens krb, drevo, kameň, ventilátor, hliník ventilátor dreva, devín elektrický krb, elektrický krb lego, drevo tepla ventilátor, remii elektrický krb, quartz elektrický krb, farebné krb

Funkcie:

1. Tichý, bez potreby batérií alebo elektrickej energie, nízka teplota štart, nízka spotreba paliva, úspory energie, užite si teplo z pece rýchlejšie.

2. Jednoduchý dizajn, štýl je viac v súlade s estetika Európanov a Američanov, jednoduché vietor čepele môžu riadiť veľké vetry.

3. 5/6-blade ventilátor: 5/6 posilnené čepele s rýchlejší rýchlosť a väčší objem vzduchu, ktorý odvádzať horúci vzduch okolo vášho domova horizontálne, ale nie priamo, aby vám horúci vzduch.

4. Tichý sporák ventilátor, sporák ventilátor prijíma novo navrhnutý tak, čepele s nižším hlukom.Len pohyblivú časť krb ventilátor je inštalácia čepele, tak pracovného hluku je malý a veľmi tichý.Vždy budete cítiť horúceho vzduchu.

5. Jednoduché použitie, nie je potrebné inštalovať, stačí dať ventilátor na hladký povrch kachle na drevo, kachle, v blízkosti boku alebo na zadnej časti sporáku.

Popis:

Tichý, bez potreby batérií alebo elektrickej energie, nízka teplota štart, nízka spotreba paliva, úspory energie, užite si teplo z pece rýchlejšie.Jednoduchý dizajn, štýl je viac v súlade s estetika Európanov a Američanov, jednoduché vietor čepele môžu riadiť veľké vetry.

Špecifikácie:

Materiál: hliníková zliatina

Kategória: kúrenie, vysoká teplota, ventilátor

Výkon: thermoelectric modul

Objem vzduchu jednotka: 160-200

Rozsah prevádzkovej teploty: 122 stupňov F až 662 stupňov F (50 stupňov C do 350 ° C)

Počet lamiel: 5/6

Rýchlosť: 1.0 (r/mim)

Veľkosť: Dĺžka: 110 MM Výška: 125 MM

Package Zahrnuté:

1pc*Krb ventilátor

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Certifikácia ce, RoHS
Druh sporák ventilátor
Číslo Modelu krb ventilátor
Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu