Lucktune Vintage Lotosový Kvet Drop Náušnice z Nehrdzavejúcej Ocele Spider Wicca Visieť Náušnice pre Ženy Gotický Šperky Strany Dary

€3.07 €1.85

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t450205 Značky: duté lotus šperky, zem lotosový kvet, striebro sandale žena, dievča filigránske náušnice, dlhý náhrdelník čiar, wicca šperky priateľmi, kn klip náušnice, bielizeň wicca, náramok žena filigránske, filigránske kvet earings

VINTAGE LOTOSOVÝ KVET NÁUŠNICE

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ (NIE FADE,NIE ZAKALIŤ,NIE OXIDOVAŤ)

Dodacia lehota: Našom obchode sľubuje poslať balík do 24 hodín po kupujúci kúpi objednávky.(Okrem sviatkov a veľké objednávky)

Zľava: Ak suma, ktorú ste si objednali, je viac ako us $150,prosím neplaťte,kontaktujte ma najprv by som vám zľava 10% a doprava k vám zdarma.

O spätnú Väzbu

1. Ak sa vám páči náš tovar, vašej PIATICH-star spätná väzba pre nás bude veľmi ocenil a tiež sa nám oveľa povzbudenie.

2. Iste, či tovaru mať čokoľvek, čo sa vám nepáči, povedzte nám, prosím, priamo, a my vám uspokojivú odpoveď do 24hodín.Ale prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, než sme sa vysporiadať s tým,ďakujem.

O Zásielke

Ak nie ste dostal pozemok, prečítajte si prosím nižšie správu jasne podľa vašej objednávky lodnej dopravy spôsob a čas:

(1)Poštovné podľa Turboride.sk Ekonomiky dopravy spôsob,ochrana čas je o 90 dní.Ak vaša objednávka času uplynulo 90 dní,môžete ma kontaktovať na prvý,potom som sa to zvládnuť za vás do 24 hodín.

(2)Poštovné podľa Turboride.sk Štandardná doprava spôsobom, ochrana čas je o 60 dní.Ale Brazília ochrany čas je približne 120 dní.Ak vaša objednávka času uplynulo 60 dní, prosím spor povedať, že ste ešte nezískali tovaru priamo, ak si myslíme, že vašu zásielku možno stratil,vrátime vám peniaze pre vás tu.

(3)Poštovné tým, Fedex, DHL, alebo akékoľvek Turboride.sk rýchlu prepravu spôsobom,všeobecne povedané,zvyčajne to bude trvá približne 7 až 15 dní sa dostať na miesto určenia.Ak nie ste dostal pozemok po 15days, mali by ste sa obrátiť priamo na nás, potom môžeme skontrolovať, dôvod a rýchlo vyrovnať sa s ním pre vás.

☆☆☆☆☆

Pôvod Kontinentálna Čína
CN Zhejiang
Príležitosti Narodeniny;Výročie;Svadba;Osoby;Klubu;Dátum Denne;Festival
Jemné alebo Módne Móda
Pohlavie ŽENY
Názov Značky lucktune
Veľkoobchod/Dropshipping/Maloobchod Áno
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Darček pre Priatelia;Rodina;Ghildren;Pár
názov Lotosový Kvet Drop Náušnice
Tvar\vzor Geometrické
Materiál Kov, Z Nehrdzavejúcej Ocele
Položka Druh Náušnice
Funkcia Č Fade;Nie Oxidze
Náušnice Typ Drop Náušnice
Číslo Modelu ESS2020050903
Štýl Vintage

Hľadať v Obchode

Menu