Japanses Štýl Dragon 80x30cm XL Lockedge Veľké Gaming MousePad Non-Slip Počítač Hráč Mousemat Stôl Mousepads pre PC Stôl Pad

€22.16 €12.85

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t383851 Značky: Japanses, veľká podložka pod myš, Herné podložka pod myš, klávesnica zápästie zvyšok pad silikónových, herný stôl príslušenstvo, podložka pod myš herné

Upozornenie:

Vyššie uvedené obrázky neobsahujú všetky naše podložka pod myš.Máme tisíce rôznych vzorov.Kontaktujte nás, ak sa vám nepodarí nájsť ten, ktorý sa vám páči.

1. Existujú rôzne dopravy výber.Turboride.sk štandardná doprava je vhodnejšie vzhľadom cena a bezpečnosť.DHL,UPS, Fedex sú rýchlejšie prepravu stanoviská ak vám to nevadí, o nákladoch.

2. Kliknite na tlačidlo nákupu tovaru skontrolovať rôznych logistiky,cena,dodacie lehoty na vašu adresu.Prosím, kontaktujte nás, ak budete potrebovať ďalšie informácie .

3. Zadarmo designservice na zákazku mousepad,stačí poslať obrázok tosales .Minimálna objednávka quantityis 1 kus len do makeyou šťastný.

4.Prosím, dajte nám 5-hviezdy dobré poznámky ak sú splnené .Dostanete 1 USD v hotovosti kupón, ktoré môžu byť použité pre celý obchod.

1.HD Pôvodný Obrázok:

HD digitálny termotransferovú tlač, vzor ako presnosť ako 0.01 mm, farebné, s vysokým rozlíšením, č fade, umývateľný

2.Overlocking Podrobnosti:

Pekné overlocking, elegantné práce, jednotné

3.Silný materiál:

Silný materiál, vysoká hustota, ideálny prevádzky skúsenosti.

4.Non-protišmykové dno:

Hrubé gumy dno, bezpečné, netoxické a bez chuti, super-super-silný adsorpcie čiarami na dne, fit pevne na plochu a nie ľahko deformovať.

5.ochrana životného prostredia:

Prírodný materiál, zdravé,ochrany životného prostredia

6.Vlastné Služby (Minimálne odberové množstvo je jedno kus):

Po sales service:

1.Vôňa problém:v dôsledku prenosu tepla tlač, nové podložka pod myš bude mať niekoľko vôňa, prosím, dať do vetranom mieste niekoľko dní.

2.Farebný rozdiel problém:Všetky výrobného procesu môže led na malý farebný rozdiel problém.Snažíme sa čo najlepšie robiť najlepšie.Prosím pochopiť.

3.Veľkosť problém:Kvôli tepelnej rozťažnosti a kontrakcii gumy, hrúbka a dĺžka bude mať niekoľko rozdielov, ktoré sa nedá vyhnúť.Prosím pochopiť.

4.Kontaktujte nás na prvýkrát, keď je nejaký problém o tovar, kvality, dodávky atď.Budeme prodive najlepšie riešenie na slove problém.

5.Prosím, dajte nám 5-hviezdy dobré poznámky ak sú splnené .Dostanete 1 USD v hotovosti kupón, ktoré môžu byť použité pre celý obchod.

Názov Značky YPAY, Pickyymay
Produkty Stav SKLADOM
Pôvod Kontinentálna Čína, ACVA12AS
Materiál Gumené
Package Áno
.
Anonymous

farby sú trochu mimo, ale kvalita textílie je dobré

.
Anonymous

Milovaná, prišiel ako informoval a požadovanú

Hľadať v Obchode

Menu