Horúca 12" Olej Filter Rukoväť Pás na Zápästie Anti-posuvné Kľúč Nastaviteľný Popruh Filter Kľúča Hliníkové Kľúč Pevné ručného Náradia

€25.69 €13.36

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t351535 Značky:

12" Olej Filter Rukoväť Pás na Zápästie Anti-posuvné Kľúč Nastaviteľný Popruh Filter Kľúča Hliníkové Kľúč Pevné Ruky Nástroj,

Popis:

1. Materiál: olejový filter kľúč je vyrobený z odolného a odolné vysoko kvalitný nylon materiálu, ktorý účinne zabraňuje poškriabaniu a je veľmi vhodný pre leštené potrubia bez poškriabanie povrchu potrubia.

2. Nastaviteľný Popruh:nastaviteľný popruh môže byť upravená v dĺžke podľa vašich potrieb, veľmi flexibilné a ľahko

použitie.

To nielen šetrí energiu, ale tiež zlepšuje efektivity práce.

3. Protišmyková hliníková rukoväť: popruh kľúča rukoväť je vyrobená z vysoko kvalitného hliníka a je ergonomicky navrhnuté tak, aby sa drží viac pohodlné.Povrch rukoväť má dobré protišmykové vlastnosti, nemá vplyv na použitie a môže zabezpečiť, že sa budete vždy držať počas používania.

4. Poskytuje pevné uchopenie: pás kľúča môže sa použiť v úzkych priestoroch a poskytuje maximálny pákový efekt, aj v chladnom a vlhkom prostredí, aby sa zabezpečila maximálna priľnavosť a minimálne poškodenie.

5. Jednoduché Použitie a Efektívne Pracovať: Naše olejový filter pásky kľúča je vhodný pre objekty akýkoľvek tvar uvoľnenie, utiahnite alebo upevnite ich bez poškodenia povrchu, tak aj začiatočníci môžu ich používať bez akýchkoľvek problémov.

Špecifikácie:

Materiál: hliníková zliatina

Veľkosť:31.5 * 7* 4.8 cm

Farba:červená+biela

Pás: 850 mm

Šírka pásu: 30 mm

Odnímateľný priemer: 40-200 mm

Pás materiál: Nylon

Package Zahrnuté:

1 * Kľúča

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Weihgt 0.34 kg
Materiál Hliníkové zliatiny
Šírka Pásu 30 mm
Pás 850 mm
Položka Druh Olejový Filter Rukoväť Pás Kľúča
Odnímateľný priemer 40-200 mm

Hľadať v Obchode

Menu