Romondes SM601 Auto, Dym, Únik Tester EVAP Dymu Stroj Vákuové Úniku Tester Palivového Potrubia Úniku Locator pre Auto, Motocykel, nákladné auto

€137.80 €103.35

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t337241 Značky: dym stroj pre auto, dym test, Ancel, tester, dym, únik tester

Romondes SM601 Auto, Dym, Únik Tester EVAP Dym Stroje Automotive Detektor Úniku, Vákuové Úniku Tester, Diagnostické Palivového Potrubia Úniku Locator pre Všetky Automobily, Motocykle, snežné skútre, ATV), Ľahké Nákladné automobily, Lode

Prečo Potrebujete Automobilový Dymu Stroj?

Romondes SM601 Auto Dymu Detektor Úniku je univerzálny a profesionálny auto rúry úniku zistiť nástroj, to vám pomôže nájsť ťažko nájsť únikov v každom zapečatené systému, ako napríklad Systém Chladenia Test, Auto Tesnenie Test, Plyn Shafs, Bloku Motora Test, Príjem Test Systému, Výfukové Systémy Test, Kryty na test systému, Palivová Nádrž Test Systému, Turbo Test Systému, Rôzne Tvarovky Test, atď.

✔️EVAP Systém: Od nádrže na odparovanie systém je úplne uzavretý systém, akýkoľvek malý únik môže viesť k zlyhaniu.Palivo pary unikajúce do ovzdušia môže spôsobiť odpadu a znečistenia, motor chvejúce a iné problémy.

✔️Palivovej Nádrže Systém: Keď existujú medzery v palivovej nádrže a potrubia spôsobené nesprávnou inštaláciou alebo nedostatočné uzáver palivovej nádrže spp, môže spôsobiť netesnosti v palivovej nádrže systému.

✔️Auto Tesnenie Test: Zlá tesnosť vzduch z auta môže viesť k mnohým nepríjemnostiam, ako je neschopnosť udržiavať v teple, prašnom, nie zvukotesné, a nie vodotesný ,atď.

✔️Výfukového Systému: produkuje hluk, znečistenie a znečistenie ovzdušia, a úniku oblasť bude čoskoro vyrábať hrdze a korózii, čo vedie k postupnému rozšírenie úniku oblasti.

✔️Systém nasávania: To bude viesť k nedostatočnému príjmu tlak a problémy so priniesť až moc.

✔️Kryty na Systém: Nadmerný tlak alebo korózii kľukovej skrine je hlavný dôvod, poškodiť tesnenie kľukovej skrine a spôsobiť únik oleja.

✔️Turbo Test: únik chladiva by spôsobiť motora nahlásiť vysoká teplota vody.

✔️Vákuové potrubie úniky: Vákuové trubice sú umiestnené medzi zložité a kompaktný výkon systémových komponentov, takže je ťažké zistiť miesto úniku do hĺbky.

Ako SM601 Dymu Detektor Úniku sa Narodil?

Už ste sa stretli nejaké ťažkosti, ako je nižšie pri používaní dym stroje automotive?

- Dym, zmení sa na kvapalné takmer okamžite vnútri, čo ste testovanie?

- Dym je veľmi tenké, prakticky nemožné vidieť a nájsť úniky?

- Únik tekutiny spôsobiť katastrofické poškodenie motora?

Vyhnúť sa všetkým nevýhodou minulosti technológií, SM601 má tieto výhody:

✔️Jednoduché Použitie: S easy-použite funkciu a prenosný dizajn, háčik umožňuje zavesiť na váš kapota západku a kužeľovej adaptér sa hodí najviac príjmu.

✔️Výkonné a Trvanlivé: tretia generácia technológia využíva vykurovací vodič a knôt bavlna, musí byť vymenený často a dymu má charakteristický pach.Štvrtá generácia používa technológia keramiky kúrenie, je to veľmi krehký počas prepravy a použitia.SM601 auto dymu stroj vyhýba tieto nedostatky, ako odolné detektor dymu, aj to vám ušetrí veľa peňazí.

✔️Výstup Dymu v Sekundách: Výstup veľa dymu do 30s na detekciu únikov v potrubného systému, zníženie diagnostické čase dramaticky.

✔️Bezpečné pre Všetky Vozidlá: Chrániť vozidiel z vysokého tlaku škody, aj vyhnúť sa únik tekutiny spôsobiť poškodenie motora.

Ako Vykonať Smog Test s SM601 Automobilový Diagnostické Dym, Únik Nástroj?

Krok 1: Namontujte háčika a obchod vzduchu adaptér na SM601 dymu detektor úniku, zapojte napájací kábel do zásuvky.

Krok 2: Vyplňte (minerálnej báze Oleja) dymu, oleja do SM601 auto dymu stroj, z náplň port na vrchole.

Krok 3: Pripojenie obchod prívod vzduchu, pripojenie 12V zdroju napájania vo vozidle, zaviesť obchod vzduchu na SM601 paliva úniku tester, obrátiť Tok Dial proti smeru hodinových ručičiek na open air flow, zapnutie napájania na zadnej strane jednotky, potom SM601 dym stroje automotive začne generovať dym.

Krok 4:V asi 30 sekúnd, rúra bude naplnený dymom.Skontrolujte únik bodov.Prosím, použite hlavu lampy, ak je to potrebné.

Ušetríte náklady museli ísť do servisu, zakaždým, keď budete musieť vyskúšať za vady, tento prístroj sa oplatí v jedno použitie.

S vynikajúci dizajn, SM601 vákuové dymu stroj môže dať dymu v priebehu niekoľkých sekúnd a objavte úniku diery tak malé, ako 0,2 mm.Prijíma zásady izolované vedenie tepla, dymu vytvorený z stroj je toxický.

● Výstupný tlak: 0.5 PSI

● Výstupnej Hlasitosti:

Prehriatie a Anti-frost Ochranu

SM601 EVAP Dymu Stroj je vybavený smart protector.Keď teplota zariadenia prevyšuje napr. 75°C , napájanie bude inteligentne aktivovaná vypnite ju, aby sa zaistila bezpečnosť operátora a zariadením, vhodný aj pre nízke teploty prevádzky.

Poznámka: Použitie minerálneho oleja na základe dymu, oleja, nepoužívajte na báze vody, kvapaliny, kvapaliny na báze vody, rýchlo sa zahreje a viesť k prehriatiu.A nepoužívajte SM601 viac ako 20 minút.Nadmerné teplo spôsobí trubice topiť.

Romondes SM601 Diagnostické Detektor Úniku môže kompatibilný s automobily, motocykle, snežné skútre, off-road vozidiel, Štvorkoliek, ľahké nákladné vozidlá, plážový bicyklov, ťažké nákladné automobily a člnmi a viac.To je univerzálna dymu tester.

Poznámka:

Ako väčšina EVAP dymu stroje na trhu, SM601 dymu detektor úniku potrebné pripojiť na prívod vzduchu, ak chcete, aby sa auto dymu stroj s vlastným prívod vzduchu, odporúčame vám ANCEL S2000, ktorý má svoj vlastný kompresor.

Podporované systém Systém Nasávania Test, Výfukové Systémy Test, Auto Tesnenie Test, Palivová Nádrž Test Systému
Funkcia 2 Auto Rúry Úniku Locator
Funkcia 3 Auto Automobilový Diagnostické Fajčí Úniku Detecto
Typ Vozidla ATV, Ťažká/Obchodné, Motocykel, Osobné Vozidla
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh auto dymu detektor úniku
Funkcia 4 Skontrolujte tesnosť potrubia alebo iné obj.
Funkcia 1 Prienik Dymu Detektor
Značky Romondes
Používať olej baby olej

Hľadať v Obchode

Menu