6PCS Ušný Čistiaci Vosk ušného mazu Čistenie Removal Tool Kit Ucho Vybrať Earpick Palice Jar Curette Lyžice Vyčistite Ucho Zdravotnej Starostlivosti Nástroj

€6.60 €2.32

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t324780 Značky: apple airpods nástroj, eva sander, turistické kuchynské náradie, vytra zdravotnej starostlivosti, kraft elektrický uťahovák, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu pozemok, toolbag tool bag, ds5 signál lampa, hobby keramiky, európsky zdravotný

VYSOKO KVALITNEJ NEREZOVEJ OCELE:

Naše ucho výber sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele.Ako výsledok, oni sú trvanlivé a antikoróznych.

PRÉMIOVÝ DIZAJN:

V porovnaní s tradičnými bavlnenou handričkou, ktoré môže tlačiť ušného mazu do ucha, naše odstránenie ušného mazu kit má niekoľko vylepšení.Ucho vybrať v lopatka v tvare môžete odstránenie ušného mazu ľahko a efektívne.Ucho vybrať točité dizajn môže zmierniť svrbenie v masíruje vaše zvukovodu.

BEZPEČNÉ:

Aby sa zabránilo akémukoľvek poškriabaniu alebo podráždenie ucha, že všetky naše ucho vyberá boli plne leštené, aby zabezpečili, že všetky povrchy sú hladké.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE A ČISTENIE:

Prosím, umývanie naše ucho vyberá dôkladne mydlom a vodou pred a po použití.A potom, prosím, aj sterilizovať ucho výber s liehom.Tiež, môžete vyčistiť nečistoty s našimi čistenie kefkou.

PRENOSNÝ ÚLOŽNÝ BOX:

Naše ucho vybrať čistenie nastaviť prichádza s prenosnou PU taška.Môžete ľahko vziať tie odstránenie ušného mazu súpravy.Naše ušného mazu odstrániť kit je tiež skvelý darček pre vašu rodinu a vašich priateľov.

Vata môže spôsobiť ušného mazu na upchať v ušiach?

Tento nástroj zabraňuje poškodeniu vášho bubienka a poškodeným sluchom.Je veľmi vhodná pre rodinné využitie a cestovanie.Je to aj dobrý darček pre rodinu alebo priateľov.

Jednoduché použitie stačí jemne vložte hrot do zvukovodu a otočte rukoväť v smere šípky .Odporúča sa použiť tento vysávač, raz alebo dvakrát týždenne.

Vysoko kvalitnej nerezovej ocele -špeciálne navrhnuté tak, aby extrakt prebytok ušného mazu bezpečne a pohodlne a ľahko sa čistí

Šikmé drážky tip -To môže zabrániť škodám na ušné bubny a poškodenie sluchu a efektívne odstránenie ušného mazu.FAQ

Otázka: Prečo potrebujete toľko rôznych veľkostí ušného mazu čistiaci nástroj súbor?

Odpoveď: Tieto rôzne tvary Jar ušného mazu Čistiaci Nástroj Súbor môže byť použitý spolu, môže poskytovať lepšie výsledky, veľmi jednoduché a dokonalé.Vhodný pre akýkoľvek tvar ucha.

Otázka: existujú pokyny o tom, aké nástroje používať a ako ich používať?

Odpoveď: Veľmi jednoduchý na používanie, všetko, čo potrebujete, je normálne odstránenie ušného mazu.

Otázka: Ako by ste mali využiť tieto nástroje?Nemôžete vidieť, čo robíte na vlastné ucho?

Odpoveď: to je správne.To neprichádza so zrkadlom systému.Používam ho na vonkajšie ucho (nemám ísť minulosti najviac priškrtené časť).Že je to bezpečné odstránenie vosku, že už urobil to z "vnútorné" ucho.

Poznámky:

Prosím, aby meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Pôvod Kontinentálna Čína
Druh iné
Názov Značky isfriday

Hľadať v Obchode

Menu