128 GB Plazmové Obrazovky Na Infiniti FX35 FX45 2004 2005 2006 2007 2008 Android 11 Auta Multimediálny Prehrávač, GPS Navigáciu, Rádio Stereo

€990.10 €643.57

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t324436 Značky:

ak je vaše auto palubnej dosky je rovnaký ako tento obrázok nižšie ,môžete uskutočniť platbu priamo tak, že zabezpečíme dopravu pre vás

Kľúčové Vlastnosti:

1.Vstavaný Carplay, Pracuje s IOS/Android Systému

2.Podpora viacerých jazykov

3.WiFi pripojenie na internet.Bluetooth hudby a hands-free volanie

4.Dotykové ovládanie automatické/manuálne A/C. Displej vozidlo ako ot. / MIN, rýchlosť.

5.Podporuje Android Auto, HDMI

6.Bluetooth 5.0 Bezstratovú Kvalitu Zvuku

7.Vstavaný google gps navigácie

8.Podporuje RCA spätné kamery a iné RCA Video vstup.

9.Zachováva pôvodné záložný fotoaparát,USB, volant ovládanie, atď.

10.8 Core / PX6

11.Zrkadlo odkaz.

12.8 GB/64 GB RAM

13.Funkcie DSP : môže zlepšiť car audio, zvýšiť kvalitu zvuku, podporu 3D a priestorového zvuku.AKO čip bol postavený v tejto jednotky .

FAQ

Otázka, Či Práca riadenia krúžiť kontrolu?

áno, samozrejme,funguje to perfektne .

Otázka B Či podporu mojej pôvodnej vozidlo

áno ,to je aj na podporu Fanúšikov informácie,dvere informácie,TPMS,rýchlosť info a RAM ,atd.

Otázka C musím rám na inštaláciu?

Nie, vedúci jednotky je úplne určený podľa pôvodné vedúci jednotky panel, bude fit svoje auto jednoducho a dokonale, nie je potrebné rezať dosky a bez potreby akéhokoľvek rámu.

Otázka D preto vás prosíme klienta dashboard(staré rádio)?

musíme skontrolovať, či rám je fit, a Máme naše vlastné továrne a profesionálny tím.Sme nie len predávať, ale aj v práci aj po predaji.Naša spoločnosť je princíp je "užiť si vaše auto život"

Otázka E O služby?

Naše produkty majú 3 roky záruka, a na akékoľvek otázky, môžete nás opýtať ,Sme boli profesionálnych inžinierov

Môžete prepojiť príslušenstvo

Bluetooth 5.0

Bezstratovú Kvalitu Zvuku

Prístup telefónny hovor logsearch zmluvy s hrivy alebo členov uskutočňovať hands-free hovory displej nezodpovedané hovory vlastné párovanie cod a počúvanie Bluetooth hudbu

Vstavaný 4G Plný Netcom

Vstavaný Auto-Hrať

Čo môže Auto-Play robiť?

1:Siri: môžete komunikovať s auto cez Siri ,povedz auto, čo robiť ďalej, počúvať systém vysielania informácií získaných na mobilnom telefóne, a použiť hlasové diktovanie reagovať.

2:Dotykový Displej: auto, ktoré čiastočne podporuje Auto-Hrať sa bude vybavený dotykový displej, ktorý je možné zapnúť, alebo vypnúť aplikácie na pomerne jednoduché domácej obrazovky.

3:Fyzické Tlačidlá: Auto s fyzické tlačidlá je jedným zo spôsobov, ako riadiť Auto-Play.Ovládanie hlasitosti a sledovať zmeny kontroly sú plne integrované.

Super CPU:Qualcomm 8 jadro

Podpora rozliata displeji

Čo je DSP?

Na Dsp zosilňovač je digitálny zvukový procesor, ktorý zlepšuje kvalitu zvuku a výkon bez zmeny pôvodného audio systému vozidla.To môže byť pripojený na iné komunikačné zariadenia, ak chcete nastaviť zvukový efekt.

Smart hlasové funkcie

Podporuje viac funkcií.

1.Podporu prednej strane fotoaparátu

2.Podporu parkovacia kamera .

3.Podpora 360 fotoaparátu.

4.Podpora TPMS

5.Podpora OBD

6.Podpora externej TV

7.Internetové funkcie

8.Podporu carplay

Zámorské sklady

Zadarmo Taxs a DPH a Rýchle dodanie ak sa rozhodnete EÚ a RU Wareouse

Po Sales Service

Prvá situácia: príjem-kontrola tovaru-žiadne poškodenie-prihlasovacie meno potvrdiť-riešenie úspech.

Druhá situácia: príjem-kontrola tovaru-poškodenie alebo chybné výrobky-fotografovanie-podanie certifikáciu podľa prepravná spoločnosť-pošlite nám-my doručenia package-návrat fondu na váš účet.

FAQ

1. Ako môžem vedieť, či rádio je vhodný pre moje auto?

My zvyčajne popisujú kompatibilné autá na zozname výrobkov stránke.Ak ešte máte otázky, prosím, pošlite svoje auto na centrálny riadiaci graf pred nákupom, aby sa zabezpečilo, že sa model výrobku je kompatibilné, a prosím poslať vášho auta, model a rok, aby sa zabezpečilo, že MÔŽU protokol sa vzťahuje na pôvodné auto.Prosím skontrolujte, či vaše auto má svoj vlastný zadné 360-stupňové panoramatické fotoaparát?Prosím skontrolujte, či na displeji vášho auta zmenilo?Povedzte nám tieto informácie a pomôžeme vám potvrdenie.

2. Aké funkcie má Android Navigačný poskytnúť?

Android navigačný je ako telefón Android.Môžete nainštalovať Android aplikácií a GPS navigáciu prostredníctvom navigačnej aplikácie vybraných softvéru obchodu.Je to tiež udrží väčšinu OEM funkcie.Ďalšie príslušenstvo, ako DVR, OBD, zadná kamera, 360 ° kamera, atď.

3. O návod na inštaláciu

Zvyčajne sú naše výrobky plug and play, a tam sú zvyčajne schémy zapojenia sú k dispozícii, ktoré ukazujú, ako sa pripojiť v aute, takže väčšinu času, ľudia môžu nainštalovať svoje vlastné rádio.Môžeme tiež poskytujú v reálnom čase pomoci online na požiadanie.Avšak, ak máte obavy o škodu na aute, je najlepšie spýtať sa profesionálne ho nainštalovať.

4. Ktoré aplikácie pre Android môžu byť inštalované?

Inštalovať môžete všetky Android aplikácie, kompatibilné s Android verzia firmvéru.Google Play je zahrnuté v navigácii.Inštalovať môžete aj aplikácie, ktoré nie sú v PlayStore povolením "Neznámych zdrojov".

5. Ako sa pripojiť navigačný na Internet?

Naše výrobky podpora WiFi link funkciu, takže ak poznáte heslo, môžete ho pripojiť k akémukoľvek Wi-Fi siete.Ak sa chcete pripojiť na Internet z vášho auta, môžete sa obrátiť na vášho telefónu Wi-Fi hotspot, alebo si môžete zakúpiť venovaný mobilný Wi-Fi hotspot pre vaše auto.

Digital Media Format CD, DVD-R/RW, DVD-RAM, Video CD, Mp3, MP4, WMA, JPEG
TF/Micro SD Slot 2
Napätie 12V
Pamäť RAM 4G
ROM 128G
Špeciálne Funkcie bluetooth, Vstavaný GPS, CD Prehrávač, nabíjačka, FM Vysielač, Mobilný telefón, MP3 Prehrávače, Rádio Tuner, Dotykový Displej, TV
Din Jeden Din
Rozlíšenie 1280*720
Operačný Systém Android 11
Druh Materiálu ABS
Položka Hmotnosť 5kg
Certifikácia ce, FCC
Max Externej Pamäte 128G
Položka Veľkosť 12.1
Moc Von 4*50W
Jazyk OSD Čínske (Zjednodušené), Čínština (Tradičná), Albánsky, Arabský, Azeri, Írska, Estónska, Bieloruský, Bulharský, Islandská, Poľský, PERZSKÝ, Boolean text (holandský Južná Afrika), Dánsky, Nemecký, Ruský, Francúzsky, Filipínsky, Fínska, Gruzínska, Haitskej Kreolská, Kórejský, Holandský, Galícia, Katalánsky, Česká, Chorvátsky, Latinská, Lotyšský, Litovská, Rumunský, Maltézsky, Malajský, Macedónska, Nórsky, Portugalský, Japonský, Švédske, Srbčina, Slovenskej, Slovinský, Svahilčine, Thajský, Turecká, Waleský, Ukrajinská, Hebrejské, Grécky, Španielska Basque, Španielčina, Maďarský, Arménske, Taliansky, Jidiš, Hindčina, Urdu, India, Indonézia, Angličtina, Vietnamčina
Názov Značky TPXINXIN
Pôvod Kontinentálna Čína
Pre Vozidla Značky/Modelu Chery

Hľadať v Obchode

Menu