Zimné Mini Ručné Teplejšie Bezpečné A Trvalé Nabíjanie pomocou pripojenia USB Strane Ohrievača znovu použiteľné Vrecko Teplejšie Pre Outdoorové potreby na Kempovanie Turistika

€11.13 €7.79

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t322041 Značky:

Popis:

Nabíjateľná Ručné Teplejšie má ergonomický a pohodlný tvar, takže sa zmestí ruke dobre.To môže byť použitý pre outdoorové športy, poľovníctvo, rybolov, turistika, kemping, lyžovanie, cestovanie, alebo prechádzky so psom.

Špecifikácia:

Batéria kapacita: 2000mAh

Výstupné napätie: 3,7 V

Výkon: DC5V

Čas nabíjania: 2~4 hodín

Životnosť batérie: 2-4 hodín

Produkt farba: žltá, zelená, ružová

Veľkosť produktu: o 10.5*7.5*5 cm/4.13*2.95*1.97 palec

Hmotnosť výrobku: cca 120 g

Produkt materiál: ABS + hliník, zliatiny

Balenie Zoznam:

Ručné teplejšie*1

USB dátový kábel*1

Ozdobná šnúrka na uniforme*1

Príručka*1

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.S 2 Gears: Pretože naše Elektrické Ručné Teplejšie má 2 gears of nastaviteľná teplota, môže udržať vaše ruky teplé dosť v chladnom počasí.Je to veľmi pohodlné.

2.Veľká Kapacita Batérie: Pomocou 2000mAh veľkú kapacitu batérie, náš Roztomilý Ručné Teplejšie má dlhú výdrž batérie 2-4 hodín.Ako dlho batéria vydrží závisí od toho, ako používate ručné teplejšie.

3.S Silikónové ozdobná šnúrka na uniforme: Nabíjateľná Ručné Teplejšie prichádza s silikónové ozdobná šnúrka na uniforme, tak to nie je ľahké spadnúť.Má aj ergonomický a pohodlný tvar, ktorý sa hodí rukou dobre.

4.High-Tech Teplé Darček: Zimné Mini Hand Teplejšie je high-tech teplé darček, ktorý je vhodný na Vianoce, Narodeniny, deň Vďakyvzdania, Valentína, atď.

5.Široko Používané: môžete použiť náš USB Ručné Teplejšie pre outdoorové športy, poľovníctvo, rybolov, turistika, kemping, lyžovanie, cestovanie, alebo prechádzky so psom.To je široko používaný.

Pôvod Kontinentálna Čína

Hľadať v Obchode

Menu