Elektrické Mlieko Foamer Kávovar Ručným Mixérom Cappuccino Zem Pena Mixér Vajcia Rozšľaháme Šľahač Malé Moc Kuchyňa Miešacie Nástroje

€5.27 €2.00

Farba:

  • Sivá
  • Ružová
  • Čierna

Veľkosť:M

  • S
  • M
  • L
Sku: t130321 Značky:

Popis:

☕【Bezpečnosti Materiál] vyzýva Vreckové Mlieko Frother je vyrobený z non-slip ABS plastová rukoväť a potravín-triedy 304 nerezovej ocele odkvapávače.Prút je veľmi robustný.Pri čistení metličkou, len ju dajte do vody a zapnite ho dosiahnuť okamžité čistenie!

☕【Batérie Powered] vyzýva Tento mlieko frother je napájaný 2 AA batérie (Nie je súčasťou balenia) , a môžete pracovať dlhšie ako 60 minút, s plnú moc.Silný motor vnútri poskytuje 10000-14000rpm rýchlosť a produkuje veľmi málo hluku.Môžete použiť tieto ručné elektrické metla viac ako 1000-krát.

☕【Ergonomická rukoväť] vyzýva Jednoduchý a ľahký dizajn, len 8.7 cm dlhé.Ergonomická rukoväť je navrhnutý s ukazovákom groove, aby sa zabránilo mlieko frother z pošmyknutia preč z ruky a aby to pohodlnejšie ovládanie.To môže byť začal jemne stlačíte horné tlačidlo.Môžete urobiť bohatá a krémová pena pre mlieko v 15-20 sekúnd.Aj keď stlačíte tlačidlo na dlhú dobu, to nebude pneumatiky ruky.

☕【Štýlový Dizajn Konceptu] vyzýva, Či je to mlieko, proteín potriasa, obilniny, vajcia kvapalina, káva, ovocné šťavy, alebo horúcej čokolády, môžete použiť tento zvukový pult na hýbať nimi.Žiadne ručné miešanie alebo objemné mixer je potrebné.Je to ideálny darček pre milovníka varenie!

☕【Hodnotu za Peniaze] vyzýva je To mlieko frother, že každý milovník kávy si zaslúži mať.Dobrá kvalita, nízka cena, a dobrú životnosť.

Špecifikácia:

Materiál: ABS Plast+nerez

Farba:Čierna,Modrá,Sivá

Napájanie:2 AA Batérie (NIE je SÚČASŤOU)

Veľkosť:Ako je znázornené

Balenie Zoznam:

1pc *Elektrické Mlieko Frother

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu byť niektoré farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Eggbeater, Ktorým Metóda Ruky
Druh Vajcia Nástroje
Číslo Modelu elektrické mlieko frother
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia 3 Na Kávu, Frappe, Latte, Matcha, Horúca Čokoláda
Vajcia Nástroje Typ Krájač Vajec
Funkcia Krém Miešania
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia 1 Ručné Pena Maker
Funkcia 2 S Nehrdzavejúcej Ocele Stojan
Materiál Kov

Hľadať v Obchode

Menu